Årsmötet 2017 i Umeå

Växtbyggarna Sverige AB ligger vackert till vid Bottenvikens strandkanten i Hörnefors, ca. 2 mil utanför Umeå.  På tomten finns det blant annat ett charmerande orangeri, vid sidan av en stor vacker villa som har ett historiskt sus från pappersindustrins storhetsdagar.  Årsmöte deltagarna var på besök här sista dagen av mötet.

Familjeföretaget drivs av bröderna Johan och Martin Jansson.  Växtbyggarna är dom enda Nordic Green medlemmarna i området men har ochså kunder helt från Stockholm och till Luleå i norr.  Det blir stora geografiska områden att arbeta på när man ska serva Nordsverige med växtservice.

Johan Jansson som sitter i Nordic Greens styrelse, var värd tillsammans med bror Martin för årsmötet nu i mars.

Vi fick uppleva snöscoterkjörning, älgfarm och Norrländska delikatesser. Vi tackar värdarna för 2 fantastiska dagar.  Det var 13 företag representerade på årsmötet och 21 deltagare.

Styrelsen presenterade arbetet med marknadsföringen som har pågått i 2016 och resultat av medlemmsundersökelsen som blev genomförd i slutet av 2016.

Ola Weister berättade om Eilo´s arbete och event under 2016 och vidare i 2017.

Valberedningen hadde dessvärre inte lyckats att hitta intersserade kandidater till lediga platser i styrelsen.  Så det måste hållas en extraordinär generalförsamling innom kort.